Epoxidice pentru infuzie, gama PRO-SET

Epoxidicele PRO-SET® pentru Infuzie produc compozite usoare, de performanta inalta, care vor suporta incarcari ciclice de lunga durata in mediile cele mai aspre.

Epoxidicele PRO-SET pentru Infuzie sunt sisteme de vascozitate foarte joasa, ce contin o gama variata de intaritori pentru a satisface cerintele proceselor moderne de infuzie. Produc proprietati fizice excelente la temperatura camerei si pot fi post-intarite pentru o crestere suplimentara a performantei.


O gama completa de intaritori complementari rasinilor de infuzie

Intaritorii pot fi amestecati pentru obtinerea unui timp de intarire dorit


Alegeti rasina potrivita pentru cerintele dumneavoastra concrete

Acest ghid compara proprietatile fizice tipice. Aceste mostre de testare sunt intarite la temperatura camerei pana la stadiul de gel si la 82°C , daca nu se specifica altfel. Pentru testare sunt folosite mostre nealterate de rasina. Acestea sunt valori tipice, care nu trebuie interpretate ca specificatii.

In ceea ce priveste timpul de presare, testarile pentru valorile de determinat sunt in desfasurare. ¹Media proprietatilor pentru combinatii cu intaritorii INF-210, INF-211, INF-212 si INF-213. 2Poate fi necesara o intarire suplimentara . 31 HZ, 3°C per minute

Alegeti intaritorul corect pentru cerintele dumneavoastra concrete
Intaritorii pot fi amestecati pentru obtinerea unor timpi de intarire intermediari