Adezivi epoxidici PRO-SET

Adezivii de asamblare PRO-SET® sunt adezivi epoxidici bi-componenti, pre-ingrosati, utilizati pentru lipirea secundara a compozitelor laminate, a elementelor din otel, aluminiu, fonta, beton, piatra si majoritatea materialelor lemnoase.

Gama de adezivi epoxidici PRO-SET include produse pentru lipiri de uz general si compozite la fel de bine ca si pentru aplicatii greu solicitate.


Lipire de uz general

Adezivul PRO-SET ADV-170 este o epoxidica extrem de versatila pentru lipituri de uz general, in mod particular populara pentru lipirea puntilor de tec. Rasina si intaritorul sunt paste tixotropice, adezivul fiind disponibil in pachete de diferite marimi.


Lipirea Compozitelor

Adezivii avand la baza rasina PRO-SET 175 sunt utilizati cu intaritorul Rapid (273), Mediu (275) sau Lent (277).

Acestia sunt potriviti pentru lipirea majoritatii materialelor compozite.


Aplicatii greu solicitate

Adezivul intarit PRO-SET ADV-176/276 asigura o rezistenta exceptionala, inclusiv la exfoliere (dezlipire) pentru aplicatii supuse la solicitari mari si substraturi grteu de lipit. Acestea includ:

  • Fibre pre-impregnate
  • sheet moulding compound
  • metale
  • majoritatea plasticelor

Seriile de adezivi de asamblare PRO-SET ADV-175 si ADV-176 sunt ambalate in cartuse bi-componente de 400 ml si vrac in containere, fiind disponibile in varianta incolora(NC) si cea neagra(BK).

Gama de adezivi epoxidici PRO-SET este compusa din


Selectia combinatiei Rasina/Intaritor pentru Adezivi

Acest ghid compara proprietatile fizice tipice. Mostrele de testare sunt intarite la temperatura camerei pentru doua saptamani, daca nu se precizeaza altfel. Pentru testare sunt folosite mostre de epoxidica pura.Acestea sunt valori tipice, care nu trebuie considerate ca specificatii. Adezivii sunt disponibili in doua culori standard: Incolora (NC) si neagra (BK).